Najava dešavanja - OPŠTE UDRUŽENJE PREDUZETNIKA

Besplatan seminar – Veštine vođenja poslovanja

Preduzeće SAOP doo u saradnji sa svojom partnerskom konsultantskom kućom Account doo, organizuje niz besplatnih seminara na temu „Veštine vođenja poslovanja“.
Seminari se održavaju u Regionalnim privrednim komorama širom Srbije.
Do sada smo posetili Niš, Kragujevac, Zrenjanin i lokalne privrednike, preduzetnike, menadžere i vlasnike malih i srednjih preduzeća upoznali sa glavnim pojmovima u knjigovodstvu, trendovima u poslovanju, savremenim rešenjima.
Cilj nam je da komunikacija između privrednika i njihovih knjigovođa bude što jednostavnija i efikasnija. 

Pored toga, u direktnim debatama u toku samih seminara odgovorili smo na specifična pitanja iz različitih delatnosti i svojim odgovorima pomogli prisutnima pri rešavanju svakodnevnih problema sa kojima se susreću.

Naš savet privrednicima: isprobajte DEMO verziju našeg internet programa miniMAX i nakon toga odlučite da li je on dobar alat za vaše poslovanje.

Sledeći gradovi koje ćemo posetiti su Vrbas, Bačka Palanka, Bečej… 

SA REGIONALNOM PRIVREDNOM KOMOROM NA SAJAM U CELJE

Poziv privrednim društvima i preduzetnicima za posetu 46. Medjunarodnom preduzetnickom sajmu u Celju u periodu 11.09 – 13.09.2013.godine

Regionalna privredna komora Novi Sad, u saradnji sa Celjskim sajmom, Vas poziva da u periodu od 11. – 13. septembra 2013. godine posetite 46. Medjunarodni preduzetnicki sajam – MOS (http://www.ce-sejem.si/en).

RPK Novi Sad ce za ovu posetu obezbediti besplatan autobus koji ce iz Novog Sada krenuti 11. 09.2013. godine u ranim jutarnjim casovima.

Dan 1:

Prema programu, u sredu, 11.09.2013. se stiže u Celje, obilazi sajam i smešta u hotel.

Dan 2:

Narednog dana, cetvrtak, 12.09.2013., predvidjeni su poslovni razgovori na prostoru sajma za koje je neophodno obaviti prijavu putem sajtahttp://www.b2match.eu/slovenia2013.  Nakon B2B razgovora usledice obilazak sajma, dalji poslovni razgovori i prigodan program u organizaciji sajma za posetioce.

Dan 3:

U petak, 13.09.2013., nakon obilaska sajma i prisustva na „Danu Vojvodine“ na štandu AP Vojvodine, se polazi iz Celja za Novi Sad.

 SMEŠTAJ:

Ove godine Hotel Zdravilišce Laško**** (spa i wellness hotel) (http://www.thermana.si/en/hotels/hotel-zdravilisce-lasko) ponudio je cenu od 115 eura po osobi (za dve noci u dvokrevetnoj sobi – usluga nocenje sa doruckom) za delegaciju privrednika iz Srbije.  U cenu su ukljucene i usluge wellness centra  (neogranicena upotreba bazena i sauna).

 Ukoliko ste zainteresovani za ucešce u ovoj poseti, molimo Vas da popunite Prijavni list koji se nalazi u prilogu i da isti dostavite najkasnije do 05. avgusta 2013. godine na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili faks 021/466-300.

Poreska uprava najavila kontrolu izdavanja računa

Poreska uprava Republike Srbije je najavila pojacanu kontrolu izdavanja racuna, po nalogu Ministarstva finansija i privrede, a u sklopu mera za suzbijanje sive ekonomije.

Kako saopštava Poreska uprava, u narednom periodu bice dodatno pojacana stalna kontrola izdavanja racuna. Privredni subjekti koji su oslobodjeni obaveze izdavanja fiskalnih racuna su u obavezi da kupcu, odnosno korisniku usluga izdaju obican racun, dok za sve koji posluju u sistemu fiskalnih kasa postoji striktna obaveza izdavanja fiskalnog racuna.

Takodje, Poreska uprava saopštava da ce u bliskoj buducnosti pokrenuti nagradnu igru pod nazivom “Uzmite racun – osvojite automobil”, sa namerom da stimuliše zadržavanje fiskalnih racuna od strane kupaca.

Pratite nas

Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćetete najnovije aktivnosti OPŠTEG UDRUŽENJA PREDUZETNIKA BAČKA PALANKA.

Kontakt info

OPŠTE UDRUŽENJE PREDUZETNIKA
Adresa: Žarka Zrenjanina br. 39
21400, Bačka Palanka, RS
Radno vreme: 08-15h
Tel.: 021/ 752-772
Fax: 021/ 752-773
PIB:
Matični br.:
Br. računa:
E-mail: office@udruzenjepreduzetnika.com
Web: www.udruzenjepreduzetnika.com
>>> Kontaktirajte nas