SA REGIONALNOM PRIVREDNOM KOMOROM NA SAJAM U CELJE

Poziv privrednim društvima i preduzetnicima za posetu 46. Medjunarodnom preduzetnickom sajmu u Celju u periodu 11.09 – 13.09.2013.godine

Regionalna privredna komora Novi Sad, u saradnji sa Celjskim sajmom, Vas poziva da u periodu od 11. – 13. septembra 2013. godine posetite 46. Medjunarodni preduzetnicki sajam – MOS (http://www.ce-sejem.si/en).

RPK Novi Sad ce za ovu posetu obezbediti besplatan autobus koji ce iz Novog Sada krenuti 11. 09.2013. godine u ranim jutarnjim casovima.

Dan 1:

Prema programu, u sredu, 11.09.2013. se stiže u Celje, obilazi sajam i smešta u hotel.

Dan 2:

Narednog dana, cetvrtak, 12.09.2013., predvidjeni su poslovni razgovori na prostoru sajma za koje je neophodno obaviti prijavu putem sajtahttp://www.b2match.eu/slovenia2013.  Nakon B2B razgovora usledice obilazak sajma, dalji poslovni razgovori i prigodan program u organizaciji sajma za posetioce.

Dan 3:

U petak, 13.09.2013., nakon obilaska sajma i prisustva na „Danu Vojvodine“ na štandu AP Vojvodine, se polazi iz Celja za Novi Sad.

SMEŠTAJ:

Ove godine Hotel Zdravilišce Laško**** (spa i wellness hotel) (http://www.thermana.si/en/hotels/hotel-zdravilisce-lasko) ponudio je cenu od 115 eura po osobi (za dve noci u dvokrevetnoj sobi – usluga nocenje sa doruckom) za delegaciju privrednika iz Srbije.  U cenu su ukljucene i usluge wellness centra  (neogranicena upotreba bazena i sauna).

Ukoliko ste zainteresovani za ucešce u ovoj poseti, molimo Vas da popunite Prijavni list koji se nalazi u prilogu i da isti dostavite najkasnije do 05. avgusta 2013. godine na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili faks 021/466-300.