AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI POPLAVLJENIM PODRUČJIMA

08 jul 2014
3234 puta

Izvršni Odbor Opšteg udruženja preduzetnika je na sednici održanoj 27.05.2014. godine doneo odluku da pokrene akciju prikupljanja pomoći poplavljenim područjima na nivou udruženja. Dogovoreno je da se hitno otvori podračun udruženja na koji će se prikupljati sredstva od članova shodno njihovim mogućnostima i prikupljena sredstva preneti na račun Vlade Republike Srbije namenjen za ove svrhe. Celu akciju objaviti preko sredstava informisanja kao i slanjem SMS poruka članovima.

Broj računa na koji članovi mogu uplatiti svoje donacije je 340-11011157-03 otvoren kod Erste banke.

Do sada je na republički račun prebačeno 64000,00 dinara i akcija će trajati dok bude postojala potreba za pomoć. Moramo napomenuti da je jedan veliki broj članova direktnim uplatama na republički račun ili raznim drugim načinima već pomogao ugroženom stanovništvu.

I ovim putem apelujemo na sve članove koji do sada nisu uzeli učešće da shodno svojim mogućnostima doniraju sredstva i na taj način još jednom pokažu humanost kao i u mnogo ranijih akcija koje je udruženje sprovodilo i organizovalo kada je to bilo neophodno.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)