TAKSISTI I OPŠTINA ZAJEDNIČKI DO REŠENJA

14 jul 2014
1244 puta

Opšte udruženje preduzetnika je posle dužeg vremena uspelo da objedini rad taksi udruženja sa teritorije opštine Bačka Palanka što se pokazalo neophodnim za kontakte sa nadležnim organima i pojedincima iz opštine zaduženim za ovu delatnost.
Na osnovu toga 10.07.2014. godine održan je sastanak predstavnika pet registrovanih taksi udruženja sa članom opštinskog Veća zaduženog za saobraćaj G-dinom Miloradom Paripovićem i saobraćajnim inspektorom Lukom Ramićem. Na ovom sastanku analizirana je aktuelna situacija u ovoj oblasti i zajednički se došlo do zaključka da ima jako mnogo problema i neophodno je hitno preduzeti mere da bi se poboljšao ambijent za rad taksi službe.
Taksisti su dan pre održali pripremni sastanak u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika i na njemu dogovorili osnovne zahteve u pismenom obliku i iste predali nadležnima na razmatranje.
Prioritetna pitanja koja su istaknuta su: pitanje nelegalnog taksiranja, pokušaj ograničenja broja taksista, obeležavanje taksi mesta kao i redovno sastajanje tj. sastanci sa nadležnima svakog desetog u mesecu.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)